20 Şubat 2011 Pazar

Yoruma AÇÇÇ Yazı..

Başlıktan da fark edildiği üzere bu yazımı yorumlar üzerine kurmaktayım yani daha doğrusu yaszımın tadı ancak izleyicilerimin yorumlarıyla ortaya çıkacak.Konu hepimizin ezelden beri bildiği ancak bir türlü cevap bulamadığımız bir soruya ait:Bu erkekler ne ister,ne sever,nelerden mutlu olurlar.Arkadaşım ben bir dişi olarak görevlerimin çoğunu yerine getiriyorum ama karşımdaki vatandaşta tık olmuyor.Zaten tık olanını bulsam basıcam nikahı :) Yatakta istediğini yapıyorsun yok dominant yok fantazi eyvallah bunları bende seviyorum orada bir problem yok.Yemek yapıyorsun sevdiği şeyleri öğreniyorsun falan filan...Ailesine sonsuz saygı var zaten onarlıda bir kalemde geçiyorum.Sonra özel hayatını düzenliyorsun falan arkadaşlarını ayarlıyorsun falan(ben bunu pek yapmıyorum yeni tanıştığım insanlarla mesafeli duruyorum o kadar eskilere yallah tazik muhabbetim yok çoğu kızdan farklı olarak.Kim bilir belki burada hata yapıyorumdur o zaman ölümüne yalnızım demektir.)Ne bilim işte diğerlerini siz aklınıza getirin.Zaten seven hatunlar genel olarak orta noktaya hızla gelirler miniler yerlerini diz altı eteklere,çatalı gösteren bluzlar da yerlerini t-shirtlere bırakır.Abiii peki soruyorum bu erkeklerin derdi nedir?Bizim göremediğimiz de onların gördükleri nedir ya?Tamam adriana lima olmasamda güzel hatunum falan ki kadınların geneli çoğu hatta bir çoğu güzeldir.O zaman sorun nedir ne istiyoruz?Nelerden dertlisiniz?Lanet olsun abi bu kızların hepsi aynı dediğiniz sorun nedirrrrR??? Ben bunun üzerine çok düşündüm.Karşımdakini hep anlamahy çalıştım ve bir çok kızın aksine hepinizi inanın farklı kefelere koyarak tarttım.Ama sonuç ortada.Olmuyor,olmuyor,olmuyorrrr...Herkesin istediği,sevgisi farklıdır.Sevme şekli falan filan farklıdır tamam kabul.Kızlar size göre nerelerde hata yapıyor merak ediyorum.Meraktan ölüyorum da diyebilirim açıkçasıııııı :D



P.S: My name is not VICTORIA but I have got a SECRET too :)

11 yorum:

  1. kadınlar çekilsin erkekler konussun

    YanıtlaSil
  2. bu erkeklerin derdi neeedirrr yahuuu...

    YanıtlaSil
  3. Şimdi şunu ister diyecem,ya o dediğini yapıyorum yine olmuyor diyeceksin..bunu ister diyecem beğenmeyeceksin,şuydu buydu falan olmayacak.bunun tek bir cevabı yok ki..genelde spor,sohbet,seks 3S kuralı...pinup kendini darlama,bu sorunun cevabı yok...bunun cevabını siz bayanlar vereceksiniz...

    YanıtlaSil
  4. çok kolay... herşeyden az vereceksin..ilgiden,sevgiden,seksten vs..dengeyi o kadar iyi ayarlıcaksın ki her zaman peşinden koşulan kişi olarak kalacaksın.Asla doyuma ulaştırmıcaksın herhangi bir konuda

    YanıtlaSil
  5. :)) Çok hoş ya.. Ben de bir erkek olarak bundan müzdaribim.:) Çevremde ne kadar dangalak erkek varsa kadınlar genelde hep onları buluyor.
    Düşüncesine neleri sevdiğine dikkat ederim, ne istiyorsa yatakta veya hayatta yapmaya çalışırım. Gelişmeye katmaya çalışırım. Oralını sonuna kadar yaparım. Orgazm olmazsa kahrolur herşeyi yaparım. Ama ben de senin gibi diyorum derdi ne bu bayanların bunlara deveye dikenh misalimi yaklaşacasın der isyan ederim.:)

    Gerçekten bu biraz denge meselesi..insanoğlu çok çiğ..herşeyi çok verince, vay be ne güzel insan demiyor, bozuluyor.
    Herşeyi çok verince, yapınca, üstüne düşünce sanki ucuzlaşıyorsun..çantada keklik durumu insana gelmiyor ya, değer bilmiyor.

    YanıtlaSil
  6. Ya ewt bncede sorun bu.Herşeyi kendin için yapıcaksın önce ben diceksin yani durum bu.Yoksa erkekler gerçekten anlamıyor değerini kadınının.Kadında böyle yanlış anlaşılmasın lütfen :) ben erkeğim orgazm olmadan önce ben olim diyenlerdenim en azından yatakta önce bn derim o zmn çok daha keyifli oluyor :)) Adam ne de olsa bu hatun bana ait dedimi olayın büyüsü gidiyor belliki.4S'yi kabul edip hayata tam uygulamak mı gerekio ne.. S.ken sevilir,seven s.kilir.. Ne yazık ki gerçekler acıoluyor.Hayatını önüne serdin mi ezilip paspas oluverioyorsun bir anda :)

    YanıtlaSil
  7. şu denge hiç ayarlanamıyo ki. çok versen aay baydın der kaçarlar az versen bana yetmiyosun der kaçarlar. bu sadece erkekler veya kadınlar için geçerli değil her iki cins içinde geçerli. insan oğlu bu hep kendi olmayanı başkasında olanı ister elde edince baika bişey istemeye başlar. kesin ve net çizgileri yok bu işin. her şey aşkta bitiyo aslında aşıksan gözün bi bok görmez körü körüne kabullenirsin ne yapsa da ne yapmasa da . . .

    YanıtlaSil
  8. Evet aslında aşık olduğun zaman hiç birşey sorun olmuyor nitekim o aşkta zaten en fazla 2 sene 3 sene hadi bu da çok aşıklar için gelsin 4 sene sürüyor sonra sönüyor.Eğer adam gibi dengede tutamadıysan ya da fazla ateşli yaşadıysan o aşkı saygı falan da kalmıyor herşey oracıkta bitiveriyor...

    YanıtlaSil
  9. aslında olay basit karsındakine göre şekil almaktansa kendı seklını koyacaksın. insanlar oyun hamuru değildir baskalarına göre hareket edemezler. Sen normalde oldugun gıbı davranmalısın. Senın bu durumunu kabul eden erkek aradıgın erkektır zaten.

    YanıtlaSil
  10. Bu söyleyeceklerim hem kadın hem erkek için geçerli:
    İnsanlar ilişkilerde maskeler takıyorlar. Maskeler sayesinde birbirini seviyorlar. O maskeler aslında karşı tarafı elde etmek için takılan illüzyonlar. Birisi için değişmek sırf onun istediği biri olmak sizi siz yapmaktan alıkoyar. Bir zaman sonra da zaten siz maskenizi daha fazla takamazsınız ve maske düşer. Böyle durumda mutsuz olursunuz. Ne yaparsan yap alttan girip üstten çıktığını erkek görüyor. Onu elde etmek için yapılan oyun bu. Zeki erkekmiş karşındaki. Ve şımarmış bunu görünce. Nasılsa bu kız benim için her şeyi yapıyor diye düşünmüş salak.. Her neyse.. Aşkınızdan geberiyor dahi olsanız kendiniz olmaktan vazgeçmeyin sevin, yatın sevişin, aşık olun ama özünüzden dönmeyin.
    Yetmediyse:
    http://www.erkekadamca.com/2012/01/onun-hosuna-gidiyor-diye-oyle-davranmak.html

    YanıtlaSil